De Verdwijning - Online escape room

Escape room met als thema de verdwijning van een persoon die opgelost moet worden

Sinds 27 maart is elk spoor van Iris Moptin verdwenen. De politie weet geen raad meer en roept nu de hulp in van de burgers. Denk je dat jij en je team, vanuit jullie kot, kunnen helpen bij het oplossen van deze mysterieuze verdwijning?

De Verdwijning is een online escape room die je volledig vanuit je zetel, bed of aan de keukentafel kan spelen. Met je huisgenoten of iemand vanop afstand. Niet nodig dus om je te verplaatsen. Jij en je teamgenoten zullen de inspecteur die bezig is met deze zaak helpen het mysterie rond de verdwijning van Iris op te lossen. Je zal hiervoor puzzels moeten ontrafelen en opzoek gaan naar antwoorden op het wereldwijde web. Allemaal vanuit je kot!

Hoe gaat het te werk?

Stel je team samen

Je speelt het spel met 2 tot 6 personen. En iedereen kan vanop een eigen locatie spelen. Het is dus niet nodig om samen te zijn.

Maak een reservatie

Omdat het spel live begeleid wordt door 1 van onze gamemasters maak je een reservatie aan om te spelen.

Maak een WhatsApp groep

De communicatie met de gamemaster verloopt via WhatsApp. Maak dus alvast een groep aan met je team. Het nummer van de gamemaster sturen we je nog (een kwartier vóór het spel). Voeg vervolgens de gamemaster toe aan je groep.

Puzzel en zoek

Tijdens het spel krijgen jullie informatie van de inspecteur waarmee jullie aan de slag gaan om antwoorden te vinden rond de verdwijning van Iris. Hiervoor ga je moeten zoeken op sociale media (zoals Instagram) en het hele wijde web.

Nog enkele tips voor het spel: