FAQ

We willen graag dat iedereen een geweldige spelervaring heeft. En vast blijven zitten op eenzelfde puzzel hoort daar niet bij. We geven tips om je vooruit te helpen, maar we garanderen niet dat jullie zullen ontsnappen. Het echte werk is aan jullie.

Probeer een kwartiertje op voorhand aanwezig te zijn. We sturen je niet graag onvoorbereid de kamer in.

Jazeker. Voor een volledige onderdompeling in het spel zullen we deur sluiten. Maar we gooien de sleutel niet weg. Er is een nooduitgang die duidelijk aangeduid is, voor het geval jullie toch vroeger uit het spel zouden willen stappen. 

We houden onze kamer graag proper voor de volgende spelers. Om vlekken en afval te vermijden vragen we je om je dorst en honger op voorhand, of nadien (in onze ontspanningsruimte) te stillen.

Niemand heeft graag spoilers. Dat geldt zowel voor series als escape rooms. We zullen je dus vragen om je telefoon/camera/tablet/… achter slot te bewaren.

Vanaf 16 jaar kan iedereen probleemloos het spel aangaan. Kinderen vanaf 11 jaar heten we ook graag welkom, maar onder begeleiding van een volwassene. Indien er kinderen van 11 tot 14 jaar bij zijn, passen we enkele puzzels aan om het voor iedereen leuk te houden.  Gelieve in dat geval bij je boeking te vermelden dat er jonge spelers bij zullen zijn.

Er is geen maximumleeftijd. 

De escape room bevindt zich op de eerste verdieping van een oud gebouw en zal slechts tijdelijk gebruikt worden hiervoor. Jammer genoeg is is er geen lift aanwezig.

We bevinden ons in het centrum van Aalst, op wandelafstand van de Grote Markt en het station van Aalst. Er zijn tal van parkings in de buurt. Wij raden aan parking Postsite te gebruiken om de auto te parkeren. Maar parking Hopmarkt, Ridderstraat en overige centrumparkings zijn allemaal op wandelafstand van The Grand Escape.