Coronamaatregelen

Na maanden van gesloten te zijn mogen we jullie weer verwelkomen in onze escape room. Om jullie, en onze, veiligheid te bewaren zullen we volgende maatregelen treffen:

  • Mond- en neusmaskers

Het dragen van een mond- en neusmasker is verplicht tijdens het spelen van de escape room. Ook onze begeleider zal een masker dragen. We vragen jullie om een eigen masker mee te nemen. Heb je er geen, of ben je het vergeten bieden we, tegen betaling (€2,00), maskers ter plaatsen aan.

  • Handschoenen

We vragen iedereen wegwerphandschoenen te dragen tijdens het spelen van de escape room. Deze zullen we voorzien bij het binnentreden.

  • Ontsmetting

We voorzien gel om hand te ontsmetten, voor en na het spel. Dit is verplicht te gebruiken bij start van het spel. Tussen de groepen voorzien we voldoende tijd om de hele kamer te ontsmetten.

  • Kruising groepen

We werken enkel met reservering, en laten maar 1 groep tegelijk spelen. Hierdoor zullen jullie elkaar niet kruisen.

  • Ben je ziek?

 Zit je met een hoest of koorts, moet je niezen of heb je keelpijn, dan blijf je beter thuis en kom je niet spelen.

Kan je je vinden in bovenstaande maatregelen, en heb je zin om te komen spelen in Aalst, boek dan via onderstaande knop om de Speakeasy te spelen:

Blijf je toch liever nog even veilig thuis, maar heb je wel zin om een spel te spelen met vrienden of familie? Ons online spel de Verdwijning blijft nog beschikbaar: